Prima pagină > Games > Castiga un sistem GPS Garmin Nuvi 1390LMT

Castiga un sistem GPS Garmin Nuvi 1390LMT


Castiga un sistem GPS Garmin Nuvi 1390LMT

Criterii pentru alegerea autoturismului
Participând la sondaj îți exprimi părerea despre mașini. Ne spui care este modelul tău preferat, cât consideri că ar fi necesar să plătești pentru autoturismul dorit, și ce tip de autoturism preferi.
În plus, prin intermediul sondajului actual dorim să aflăm ce părere ai despre scumpirea carburanților, cât ești dispus să aloci pentru achiziționarea unui autoturism, ce dotări preferi, care este modalitatea prin care dorești să achiziționezi un autoturism și ce părere ai despre mașinile Volkswagen. Partenerul sondajului actual este Autoworld.

Răspunsul tău este important pentru îmbunătățirea serviciilor de care beneficiezi atunci când intenționezi să îți achiziționezi un autoturism.

Acest sondaj este oferit de Volkswagen prin Autoworld Cluj-Napoca
Autoworld, dealer local pentru Cluj, a construit şi inaugurat în 2004 la Cluj-Napoca showroom-ul şi service-ul Volkswagen, investiţie care respectă principiile de marketing specifice brand-ului Volkswagen şi standardele premium ale acestei mărci.

Valorile de bază ale companiei sunt seriozitatea, principialitatea, corectitudinea, principii devenite în decursul anilor pilonii de rezistenţă ai evoluţiei firmei Autoworld. Compania este dealer autorizat pentru Audi și Volkswagen. Serviciile de service și finanțare adaugă un plus de valoare companiei, motiv pentru care Autoworld este preferat de clienții brandurilor Audi și Volkswagen din toată Transilvania. Vizitând showroom-ul, indiferent de motiv, clientul are șansa de a experimenta întreaga lume Volkswagen.

Volkswagen AG sau VW, este o companie constructoare de automobile din Wolfsburg, Germania. Volkswagen AG este în prezent cel mai mare producător auto din Europa. La nivel mondial, Volkswagen ocupă locul al 3-lea. Pentru o lungă perioadă de timp Volkswagen a avut o cotă de piață de peste 20 la sută. În 2010, Volkswagen a înregistrat vânzări record de 6.29 milioane de vehicule, cu cota sa de piaţă la nivel mondial de 11,4%.

Conform unui studiu efectuat de Reveal Marketing Research, Volkswagen se plasează pe primul loc în România în ceea ce priveşte calitatea percepută a brandului, gradul de acceptabilitate a preţului şi nivelul de satisfacţie.

Noul model Passat oferă mai mult din toate: mai mult confort, mai multă plăcere de a conduce, mai mult caracter. Capacitatea sa de a face faţă provocărilor cotidiene este excepţională, atât pentru incitanta viaţă de familie, cât şi pentru viaţa profesională. Interiorul elegant cu dotările de calitate superioară este creat pentru a vă face să vă simţiţi bine, indiferent de traseul parcurs.

De asemenea, noul Touareg cucereşte pe toate planurile, fie ca maşină de off-road, fie ca automobil sport sau ca limuzină de lux. Având cu până la 208 kg mai puţină masă şi consumând cu până la 20% mai puţin combustibil faţă de predecesor, Touareg este plin de agilitate. Motorizările inovatoare pe benzină şi TDI garantează consumul scăzut şi plăcerea maximă la condus. În ciuda dinamicii pronunţate, Touareg este şi foarte responsabil – prin intermediul tehnologiilor ce stabilesc repere pentru viitor, precum Hybrid şi BlueMotion Technology.

Premiul sondajului actual este un sistem GPS Garmin Nuvi 1390LMT. Cu un ecran de 4,3″, Nuvi 1390LMT este cel mai vândut model din gama sistemelor GPS auto. Acestă navigație foarte subțire este încărcată în prealabil cu hărţi pentru Europa, are asistenţă pentru ghidarea pe benzile multiple de pe autostrăzi, funcție telefon cu apelare mâini libere, avertizări gratuite referitoare la trafic şi ecoRoute™ pentru a calcula un traseu care face economie de combustibil.

Sistem GPS Garmin Nuvi 1390LMT
Tip afişaj: TFT
Hărți incluse: Harta Europei
Posibilitate de suplimentare hărţi

Data limita de participare: 6 martie 2011

Acum poti cumpara o sansa in plus (sau mai multe sanse) pentru acest concurs cu numai 50 de puncte (primesti 20 de puncte pentru completarea sondajului curent si 100 de puncte daca devii fan FaceBook al paginii iVox).

Participa acum la acest concurs !

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s